Leadership and Christian democratic values

20160123 110243Fundația Hanns Seidel România, Wilfried Martens Centre for European Studies şi Institutul de Studii Populare – fundaţia oficială a Partidului Naţional Liberal, au organizat în perioada 22 – 24 ianuarie 2016, la casa Ion Rațiu din Turda, județul Cluj, programul „Leadership and Christian democratic values”.

Dedicat participanților din zona de centru a țării, acest program regional are ca scop pregătirea și formarea viitorilor lideri, propunându-şi, totodata, să transmită cât mai multe cunoștințe despre modul de abordare, trăsăturile și competențele unui leader, dar, în același timp, să dezvolte abilităţile de comunicare, organizare și propagare a mesajelor viitoarei clase politice.
Un alt obiectv, la fel de important, al programului este acela de a identifica şi de a acorda suportul necesar pentru promovarea - în cadrul organizaţiilor PNL - a persoanelor cu o cariera profesională consistentă care au, în acelaşi timp, şi abilităţi de lideri.

20160122 120911Evenimentul face parte dintr-o serie de cursuri dedicată leadership-ului, în vederea familiarizării cu anumite concepte de bază din “leadership”, întâlniri cu lideri din domeniul politic, dar şi din domeniul economic sau din societatea civilă.
Al doilea eveniment din serie a avut loc tot la Turda, în perioada 19-21 februarie, urmatorul fiind organizat la Timișoara, între 15-17 iulie.

În cadrul primelor două ediţii, printre traineri, s-au numărat: domnul Răzvan Orășanu, Directorul Executiv al Institutului de Studii Populare, domnul Dr. Andrei Țăranu, conferențiar universitar la Facultatea de Științe Politice din cadrul SNSPA, domnul Marian Staş, președintele Clubului Liderii Mileniului III, profesor al JFK School of Government și traducător în limba română a cărților de leadership ale profesorului Ron Heifetz, domnul George Labuneț, profesor al Facultății de Științe Politice, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și doamna Nicoleta Savin, jurnalist.

Filtre arhiva