Standing as a Local Candidate: Effective communication

20160319 153212Institutul de Studii Populare, alături de Fundația Hanns Seidel-România și de Institutul Robert Schuman, au organizat, pe 19 și 20 martie 2016, seminarul "Standing as a Local Candidate: Effective communication", dedicat candidaților locali ai partidelor membre PPE, din Bulgaria, Ungaria, Moldova, România, Serbia și Ucraina.

Evenimentul a avut scopul de a oferi participanților oportunitatea unei actualizări tematice a aptitudinilor unui candidat și a expertizei acestora, axându-se pe pregătirea candidaților locali, a celor cu experiență limitată în politica locală, dar și a celor care provin din afară granițelor.   
Totodată, seminarul a sprijinit cooperarea regională prin schimb de experientă și construirea unei legături durabile între participanți.

Printre traineri, s-au numărat: Marta Poslad, Senior Policy Analyst - Google Brussels Office, Tomislav Damnjanovic, Political Consultant - Serbia, Alfonso Serrano Sanchez-Capuchino, Director of the Electoral Department, PPE - Spania și Răzvan Orașanu, Executive Director, Institute for Popular Studies - România.

20160319 101527Tematica programului, susținut integral in limba engleză, s-a fundamentat, de asemenea, pe elementele de branding personal, comunicarea de criză în politică, colaborarea eficientă cu mass-media, livrarea mesajului și vorbitul în public.

Filtre arhiva